استاندار تهران:
استاندار تهران گفت: ۱۹ هزار و ۲۰۰ ظرفیت برای نگهداری معتادین در استان تهران ایجاد شده و اکنون ۱۶ هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر جمع آوری، پذیرش و در مراکز نگهداری می شوند و حدود ۶ هزار ظرفیت جدید به زودی ایجاد می شود.
کد خبر: ۱۰۶۱۷۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹ 15 August 2022

به گزارش تابناک تهران، محسن منصوری استاندار تهران در جلسه قرارگاه خدمات اجتماعی استان تهران با اشاره به اینکه یکی از جلسات مهم و ثابت استانداری جلسات قرارگاه خدمات اجتماعی می باشد، اظهار کرد: این جلسه با حضور روسای دستگاه‌های مختلف برگزار و موضوعات مهم اجتماعی استان مطرح و تصمیم گیری می‌شود.

وی با اشاره به موضوع ساماندهی معتادین متجاهر افزود: آمار دقیقی از معتادین متجاهر وجود ندارد، اما پیش‌بینی می‌شود که حدود ۲۴ تا ۲۵ هزار معتاد متجاهر در سطح استان تهران وجود داشته باشد که با پیگیری و جدیت دستگاه‌ها ۱۹ هزار و ۲۰۰ ظرفیت برای نگهداری معتادین ایجاد شده و اکنون ۱۶ هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر جمع آوری، پذیرش و در مراکز نگهداری می شوند.

استاندار تهران عنوان کرد: ۵ تا ۶ هزار ظرفیت جدید به زودی ایجاد می شود تا به عدد نهایی ۲۵ هزار نفر برسیم و در این زمینه دستگاه‌ها با جدیت کار را دنبال می کنند.

منصوری سپس با اشاره به تمرکز خدمات رسانی بر مناطق خاص آسیب‌دیده استان تهران گفت: به دستگاه ها مأموریت داده شده تا تمرکز خدمات و خدمت‌رسانی در برخی مناطق انجام شود که طبق گزارش در برخی از مناطق به صورت صد در صدی پوشش بیمه سلامت انجام شده و میزهای خدمت اشتغال ایجاد شده تا هر فردی متقاضی کار باشد توسط اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان به مجموعه تولیدی و صنعتی ارجاع داده شود.

وی ادامه داد: طرح ساماندهی صنوف و املاک در این مناطق اجرایی شده، در حوزه بهداشت و درمان نیز خدمات مختلف انجام شده و افراد کم برخوردار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار گرفتند.

استاندار تهران تاکید کرد: اصلاح بافت فرسوده و محیط کالبدی این مناطق نیز پیگیری می شود، چراکه سیمای بصری این مناطق بعضا باعث ایجاد مسائل اجتماعی می‌شود که باید تسهیلات خاصی به آنها اختصاص پیدا کند و طبق توافق با وزیر راه و شهرسازی و همچنین رئیس جمهور مقرر شده برای این مناطق تسهیلات ویژه جهت بازسازی و نوسازی واحدهای فرسوده در نظر بگیریم.

منصوری با اشاره به دستور مکتوب رئیس جمهور جهت اختصاص تسهیلات افزود: فرایند اجرایی کار پیگیری می‌شود تا با تسهیلات و معافیت‌های مختلف از جمله عوارض و غیره، سیما و منظر شهری این مناطق تغییر پیدا کند، البته مختص به یک محله نیست و در محله های مختلف قابل تعمیم است، ضمن اینکه شهرداری نیز پای کار بوده و کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی طی می‌شود و در مجموع تغییر طرح تفصیلی این مناطق به رفع آسیب‌های اجتماعی منجر می شود.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی معتادین متجاهر مربوط به کل استان تهران است؛ چراکه درهم‌تنیدگی اجتماعی میان شهرستان های تهران با تهران وجود دارد و در مورد مهاجرت معتادین متجاهر به پایتخت نیز نگاه ملی داریم و مسئله سایر استان‌ها را مسئله خود می‌دانیم تا این مشکل حل و فصل شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار