رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بیشترین علت پیوند کبد در کشور ناشی از کبد چرب است گفت: بی تحرکی و تغذیه ناسالم از ریشه‌های ابتلا به کبد چرب به شمار می‌رود.
کد خبر: ۲۹۰۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰ 04 September 2016
علی جعفریان در دومین کنگره بین‌المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران اظهارداشت: متأسفانه همه افرادی که در کشور در حوزه سلامت دخالت دارند قسمت عمده‌ توجه خود را به حل مشکلات اختصاص داده در حالیکه پیشگیری بیشتر حائز اهمیت است.
 
وی افزود: پیشگیری به ویژه در حوزه تغذیه بسیار باید مورد توجه قرار گیرد تا شاهد کاهش عوارض ناشی از تغذیه نامناسب باشیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه جامعه ما با صنعتی شدن دچار مشکلات جدی است، گفت: در آینده نزدیک با باری از بیماری‌ها با هزینه‌های زیاد همراه خواهیم شد که بخش اعظم آن از طریق توجه به تغذیه سالم می‌تواند کاهش یابد.
 
جعفریان با اشاره به اینکه کار من جراحی و پیوند کبد است، گفت: ما در بیمارستان امام خمینی بالاترین دلایل پیوند کبد را نارسایی مزمن کبدی ناشی از کبد چرب می‌دانیم و این مسئله یک موضوع قابل پیشگیری است و باید مد نظر قرار گیرد.
 
وی بی‌تحرکی و تغذیه ناصحیح را از ریشه‌های بروز کبد چرب عنوان کرد و گفت: پیوند کبد کاری پر هزینه و پر زحمت است در حالیکه می‌توان از آن پیشگیری کرد.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار