کارشناس مدیریت استراتژیک با اشاره به ارائه برنامه جامع پیشنهادی مقابله با آثار تحریم‌ها به رئیس جمهور، گفت: تاکید بر مقابله با تحریم‌ها نشانه این است که متوجه شده‌اند با برجام به جایی نمی‌رسند و از اروپا برای اقتصاد ما آبی گرم نمی‌شود.
کد خبر: ۶۲۹۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۷ 13 July 2018

محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مدیریت استراتژیک در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به ارائه 12 بسته اجرایی به رئیس جمهور در قالب برنامه جامع پیشنهادی مقابله با آثار تحریم‌ها، گفت: این برنامه‌هایی که الان به صورت تیتروار مطرح شده در انتخابات سال 92 نیز مطرح و در سال 96 هم تکرار کردند و عناوین پرطمطراقی است.

وی افزود: اما اینکه اصل این برنامه‌ها چیست باید منتظر ماند تا از محتوای آن مطلع شد. به هر حال با مشاهده این عناوین مشاهده کردیم که چیزی راجع به شفاف‌سازی و مبارزه با مفاسد و رانت‌خواری و مقابله با حقوق‌های نجومی که لازمه کسب اعتماد عمومی است وجود ندارد. 

قدیری ابیانه تأکید کرد: رئیس جمهور می‌گوید شرایط به گونه‌ای است که همه نیروها باید با هم همراه شوند اما می‌بینیم که برنامه‌ای راجع به نحوه تعامل با نیروهایی که توسط دولت به دلیل انتقاد از برجام طرد شده بودند ارائه نشده است، لذا خوب بود برنامه‌ای برای همکاری با نهادهایی که به خاطر انتقاد از برجام کنار گذاشته شده بودند ارائه شود. 

این کارشناس مدیریت استراتژیک اظهار داشت: اینکه بر مقابله با تحریم‌ها تأکید می‌کنند نشانه این است که متوجه شده‌اند با برجام به جایی نمی‌رسند و از اروپا برای اقتصاد ما آبی گرم نمی‌شود لذا باید به نیروهای خودمان اتکا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: جای یک برنامه هم خالی است و آن در رابطه با کوچک کردن دولت، کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از اتلاف سرمایه‌ها در کشور است.

قدیری ابیانه در پایان گفت: در هر حال باید در این برنامه‌ها صراحتاً به اقتصاد مقاومتی هم اشاره می‌شد و برنامه‌ای برای تنظیم و مدیریت واردات به نحوی که جلوی واردات کالاهای غیرضروری گرفته شود هم ارائه می‌‌شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار