رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران تاکید کرد؛
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران بر رفع بلاتکلیفی مالکان املاک معارض جنوب این شهر تاکید کرد.
کد خبر: ۶۹۱۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵ 16 December 2018

محمد سالاری به جوانب مختلف بازدید منطقه ۲۰ اشاره کرد و گفت: به موجب تعدادی از طرح های موضعی نظیر طرح ۲۰۰ هکتاری توسعه پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و طرح ۴۰ هکتاری محدوده بین آثار تاریخی شهرری، بخش هایی از منطقه ۲۰ فریز مانده که موجب بلاتکلیفی مالکان این محدوده شده است.

سالاری با اشاره به اینکه بلاتکلیفی شهروندان برخلاف شاخص های توسعه است و خسارت جدی به آنها وارد می شود، افزود: البته مشکل عدم تعیین تکلیف طرح های موضعی وموضوعی از مشکلات عمومی تهران است که امیدواریم با محوریت معاونت شهرسازی ومعماری شهرداری تهران و کمیسیون ماده پنج این موارد تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه بازدید از منطقه ۲۰ بر اساس ظرفیت های بسیار ارزشمند تاریخی، میراثی و تفرجگاهی که شهرستان ری به عنوان یکی از محدوده های تاریخی کشور داراست انجام شد، گفت: به فعالیت رساندن ظرفیت های تاریخی و میراثی و تبدیل کردن آنها به موقعیت های جاذب سفر و محدوده های توریستی و تفریحی از مهمترین ماموریت های شورای اسلامی شهر تهران است که با توجه به همسویی و تعامل سازنده شورای پنجم این مهم قابلیت انجام شدن را دارد.

سالاری با اشاره به اینکه برای به فعلیت نشاندن این هدف خیلی نیاز به منابع درآمد هنگفت نداریم، افزود: شناسایی و احصاء ظرفیت ها و مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران راهکار عملیاتی برای اجرای پروژه ها و طرح های شهری است که البته این مهم نیاز به اراده و تصمیم جدی دارد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش ادامه داد: این اراده بایستی از شهرداری تهران و با محوریت شهرداری منطقه به عنوان موتور محرکه شکل بگیرد و با توجه به ظرفیت های شهرری، طرح های پیشنهادی شهرری مورد حمایت شورای اسلامی شهر تهران خواهد بود.

سالاری با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲۰ در این مقطع زمانی به خوبی پای کار است، گفت: شناخت عمیق نسبت به موضوعات شهرری، وجود باور و نگاه توسعه ای، گردآوری ظرفیت های موجود از نقاط قوت برنامه عملیاتی مدیریت ارشد شهرداری منطقه ۲۰ است.

وی وجود کارخانه سیمان ری با قدمت ۱۰۰ ساله را از موقعیت های خوب منطقه ۲۰ برشمرد و افزود: این محل ظرفیت تبدیل به محل تفرجگاهی را دارد ولی بایستی این موقعیت ها پس از شناسایی به پلان های اجرایی و نهایتا با تصویب نهادهای تصمیم ساز به مرحله اجرا دربیاید.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش با اشاره به اینکه در شورای شهر نگاه ویژه ای به شهرری می شود و قدمت چندین هزارساله این شهر از سوی نمایندگان مردم ارزشمند و قابل درک است، گفت: مسئولین برای ظرفیت های موجود بایستی برنامه های عملیاتی پیش بینی کنند و شورا نیز برای فعال شدن این طرح ها حمایت لازم را خواهد داشت.

سالاری با اشاره به اینکه مردم توقع مشاهده مصادیق عینی هستند، گفت: در صورتی که بخشی از مطالبات مدیریت شهری منطقه ۲۰ و برنامه های عملیاتی که از سوی مدیران ارشد این مجموعه تدوین شده است اجرا شود این رویه به یک فرهنگ و رویکرد تبدیل خواهد شد که می تواند الگویی برای سایر مناطق مدیریت شهری تهران شود و حتی قابلیت تعمیم به کل کشور را دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار