کد خبر: ۷۲۵۸۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰ 16 March 2019

قارچ یک عنصر بسیار دوست داشتنی در آشپزی در سراسر جهان است. قارچ ها مواد مغذی هستند که سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که از سلامت سلول ها محافظت می کنند. اگرچه بعضی از آنها خوراکی هستند و در راهروهای فروش “سبزی” مغازه های مواد غذایی هستند، اما در واقع جز سبزیجات نیستند.

به گزارش شفقنا، قارچ خوراکی – هر دو گونه های کشت شده و وحشی – دارای مقدار زیادی از فیبر های رژیمی، آنتی اکسیدان ها و پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که قارچ را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند – حتی اگر آنها را در مقادیر کم مصرف کنند – خطر ابتلا به اختلالات شناختی خفیف (MCI) که منجر به بیماری آلزایمر می شود در آنها کاهش می یابد. در MCI، فرد ممکن است علائم خاصی از بیماری آلزایمر را تجربه کند – مانند ضعیف شدن حافظه و مشکلات مربوط به زبان – اما در یک شیوه ی بسیار دقیق تر باید گفت که این بیماری مانع از ادامه زندگی بصورت یک زندگی کاملا کاربردی می شود.

بر اساس تحقیقات محققان دانشگاه ملی سنگاپور خوردن قارچ می تواند به حفظ عملکرد شناختی در اواخر بزرگسالی کمک کند.

تجزیه و تحلیل محققان نشان می دهد که خوردن بیش از دو قسمت از قارچ های پخته شده در هفته می تواند سبب کاهش ۵۰ درصدی خطر ابتلا به MCI شود.

وجود ترکیبی خاص که سرشار از آنتی اکسیدان و مواد موثر و ضد التهابی منحصر به فرد هستند در یکی از اصلی ترین نوع قارچ ها یافت می شود. همچنین محققان خاطرنشان می کنند قارچ ها دارای بسیاری از مواد دیگری هستند- مجموعه ای از ترکیباتی که می توانند به رشد نورون (سلول های مغزی) کمک کنند- که نقش دقیق آنها در سلامت مغز هنوز روشن نیست.

منبع: www.medicalnewstoday.com

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار