رئیس اداره دامپزشکی ورامین:

معدوم‌سازی ۱۸ تن تخم‌مرغ فاسد در ورامین/مرکز غیرمجاز بسته‌بندی پلمب شد

گروه استان ها-رئیس اداره دامپزشکی ورامین از کشف و معدوم‌سازی ۱۸ تن تخم‌مرغ فاسد در یک کارگاه غیرمجاز بسته‌بندی تخم‌مرغ خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۵۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷ 04 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، امیررضا انتظاری ظهر امروز از کشف و معدوم‌سازی ۱۸ تن تخم‌مرغ فاسد در یک واحد بسته‌بندی غیرمجاز این شهرستان خبر داد.

وی در ادامه افزود: این تخم‌مرغ‌ها که در شرایط غیربهداشتی نگهداری می‌شدند، پس از بررسی‌های کارشناسی، توسط تیم بازرسی اداره دامپزشکی، اداره بهداشت و پلیس اماکن عمومی کشف شدند.

رئیس دامپزشکی ورامین در این خصوص گفت: تمامی واحد‌های صنفی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی موظف به دریافت مجوز از اداره دامپزشکی هستند و نظارت‌های بهداشتی بر این واحد‌ها به منظور حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و غیربهداشتی انجام می‌شود.

انتظاری تصریح کرد: با توجه به گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت یک واحد غیرمجاز بسته‌بندی تخم‌مرغ، تیمی متشکل از کارشناسان اداره دامپزشکی، پلیس اماکن عمومی و مأمورین نیروی انتظامی به محل اعزام شدند و پس از بررسی و تأیید صحت گزارش، تمامی محصولات فاسد کشف شده و این مرکز پلمب گردید.

رئیس اداره دامپزشکی ورامین ادامه داد: در مجموع، ۱۸ تن تخم‌مرغ خوراکی، سفیده و زرده تخم‌مرغ منجمد که فاقد هویت و شرایط بهداشتی لازم بودند، کشف و ضبط شد. این اقدامات پس از صدور حکم قضائی و با همکاری مراجع قانونی صورت گرفت.

انتظاری در پایان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی، مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ اطلاع‌رسانی کرده و در راستای ارتقای سلامت عمومی، همکاری‌های لازم را داشته باشند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار