عزاداری‌های ماه محرم امسال به جلوه‌هایی از اتحاد ملی تبدیل شد

گروه استان‌ها -فرماندار اسلامشهر گفت: عزاداری‌های ماه محرم امسال در هیات مذهبی به جلوه‌هایی از اتحاد ملی و همبستگی هموطنانمان تبدیل شده است.
کد خبر: ۱۲۰۳۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵ 05 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از تهران، نوراله طاهری در حاشیه حضور در تعدادی از هیات عزاداری شهرستان ضمن تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار داشت: با توجه به تجاوزات رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به کشورمان، استفاده از نوحه‌های حماسی و استکبارستیزی در مجالس عزاداری بیش از گذشته مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مردم ما قدردان رشادت‌ها و جانفشانی شهدای وطن بوده و در محافل عزاداری سرور و سالار شهیدان یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر مورد توجه قرار می‌گیرد، افزود: مراسم گرامیداشت شهدای اسلامشهری تجاوز رژیم صهیونی، هفته آینده در مصلی نماز جمعه اسلامشهر با حضور خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.

فرماندار اسلامشهر همچنین با اشاره به فعالیت بیش از ۷۰۰ هیئت عزاداری مجوزدار در شهرستان گفت:با تلاش شبانه روزی نیرو‌های انتظامی، اطلاعاتی، سپاه پاسداران و بسیج امنیت لازم برای برپایی مجالس عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) فراهم شده است.

آخرین اخبار