معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز پخت نان کامل در شهرکرد، گفت: نانوایی‌های استان به صورت تدریجی آرد کامل را در پخت نان استفاده می‌کنند.
کد خبر: ۱۱۵۰۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۴ 24 January 2024

به گزارش تابناک چهارمحال و بختیاری، بهروز میرزایی با اشاره به آغاز پخت نان با آرد کامل در یکی از نانوایی‌های شهرکرد، گفت: نان کامل و با کیفیت باعث سلامت مردم می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: نانوایی‌های استان به صورت تدریجی آرد کامل را در پخت نان استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: گرچه قیمت نان کامل و سبوس‌دار گران است، اما خاصیت این نان و داشتن سبوس برای سلامتی بسیار مهم است چرا که سبوس جزو فیبر نان محسوب می‌شود و در این نان سبوس‌گیری بهتری انجام شده است.

میرزایی در خصوص تامین آرد با سبوس، بیان کرد: سبوس‌گیری در اکثر نانوایی‌های استان به صورت ۱۵ تا ۱۸ درصد انجام می‌شد، اما اکنون به سه تا چهار درصد رسیده است.

وی گفت: هدف سازمان غذا و دارو تولید نان با کیفیت و اجرای طرح از مزرعه تا سفره است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار