معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، توصیه های غذایی جهت پیشگیری از برخی مشکلات و مسمومیت های معمول غذایی در ایام تعطیلات نوروزی و هنگام مسافرت ها ارائه کرد.
کد خبر: ۱۴۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۸ 15 March 2015
دکتر مهران ولائی از همه مسافران نوروزی خواست که از خرید مواد غذایی کنار جاده ها مانند لواشک، شیر و بستنی فله ای و پنیر محلی خودداری کنند، زیرا احتمال آغشته بودن این مواد خوراکی به آلودگی های میکروبی زیاد است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بهتر است که مسافران نوروزی هنگام خوردن غذا، غذاهای سالم مانند دوغ و ماست کم چرب را انتخاب کنند.
وی به افرادی که عادت دارند هنگام مسافرت، خود غذا بپزند و همراه ببرند نیز توصیه کرد این مواد غذایی را حتما در یخچال های مسافرتی نگهداری کنند زیرا مواد غذایی پختنی اگر بیش از دو ساعت در فضای خارج یخچال قرار گیرند، آمادگی جذب آلودگی های میکروبی را دارند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به والدین و خانواده ها نیز توصیه کرد در صورت روبرو شدن با بلع مواد غیرخوراکی توسط کودکان فورا با سامانه فوریت های پزشکی 115 یا با سامانه اطلاع رسانی دارو و سموم به شماره تلفن 1490 تماس بگیرند.
ولائی افزود: مسافران نوروزی باید در طول سفر از مصرف میوه و سبزی تازه غافل نشوند و علاوه بر آن از خوردن غذاهای خام پرهیز کنند، بطور مثال تخم مرغ هنگام سفر کاملا باید پخته شود زیرا ممکن است موجب ایجاد آلودگی میکروبی سالمونلا شود.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: همچنین مسافران در صورت همراه داشتن کنسروهای غذایی باید حتما آنها را جوشانده و سپس مصرف کنند و در طول سفر نیز کمتر شیرینی مصرف کرده و تعادل را رعایت کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار