مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان خبر داد:
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از تخصیص 443 میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی واحد های نیمه فعال استان خبر داد.
کد خبر: ۲۴۶۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸ 07 June 2016

هوشمند صفائی  در جمع معاونان و مسوولان ستادی و رییسان اداره های تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ها، رمضان را ماه نزول برکت و معنویت برشمرد و گفت: ترویج معنویت لازمه جامعه امروز ما است. آنچه کشور و ملت بزرگ ایران را در در طول تاریخ پر فراز و نشیب خود سرافراز نگه داشته است همین معنویت است و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای ترویج معنویت است.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان بر لزوم بهره گیری از برکات ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت به وجود آمده در این ماه پر خیر و برکت برای تقویت ارزش ها و خدمت بیش تر به مردم بهره مند شد.

وی افزود: بهترین اعمال در ماه مبارک رمضان اجتناب از گناه است؛ باید به ترویج فرهنگ قرآنی و نماز اول وقت در مجموعه اداره کل و ادارات شهرستان ها اهتمام ویژه داشته باشیم. 

وی افزود: همه ما کارمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم، این نظام ثمره تلاش امام و شهیدان است و ما خدمتگزاران نظام باید در راه خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردمی که تمام هستی خود را برای این نظام گذاشته اند، کوشش کنیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تاکید بر اهمیت نظم و انضباط اداری و لزوم ارتباط موثر و مستمر با مسوولان محلی شهر ستان ها گفت: ‌برای رسیدن به اهداف نظام و خدمت رسانی هر چه بیش تر به مردم ، رعایت نظم و انضباط اداری اهمیت بسیاری بالایی دارد. 

صفائی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش بی بدیل تعاونی ها در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و تحقق اقتصاد مقاومتی را نیازمند ارایه راه کارهای نو و تلاش بیش تر دانست و گفت: تعاونی یکی از ارکان و بخش میانی اقتصاد کشور است و فعالیت تعاونی‌ها در کشور نقش بسیار تاثیرگذاری بر رشد اقتصادی خواهد داشت. اگر بخواهیم شاهد حضور حداکثری مردم در حوزه اقتصادی باشیم، باید درباره مزیت‌های تعاون فرهنگ سازی شود و این کار را باید از مدارس و خانواده‌ها آغاز کرد. 

او افزود: حضور مردم در حوزه اقتصاد را فقط می‌توان در قالب تعاونی تعریف کرد. باید به مساله مشارکت مردم در بخش تعاونی توجه ویژه‌ای شود؛ تعاونی یک الگوی موفق اقتصادی در دنیا است و در کشورهای پیشرفته و صنعتی به بخش تعاونی توجه ویژه‌ای می‌شود تا مردم به سمت فعالیت اقتصادی روی آورند.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان تاکید کرد: تلاش کنیم تا مردم با مزیت‌های این بخش آشنا شوند. مردم را به سمتی هدایت کنیم که سرمایه های خود را در قالب تعاونی در کسب و کارهای کوچک هدایت کنند. 

صفائی در ادامه، معضل اصلی استان را تعطیلی و نیمه فعال ماندن واحد های تولیدی و صنعتی دانست و بر بازدید میدانی رییسان شهرستان ها از شهرک های صنعتی برای شناسایی بنگاه های نیمه فعال تأکیدکرد و گفت: به منظور تحول و جهش اشتغال در استان باید بنگاه های نیمه فعال و غیر فعال به ویژه در شهرک های صنعتی شناسایی و در قالب طرح اشتغالزا به دبیرخانه کارگروه اشتغال خوزستان معرفی شوند. 

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان از تخصیص 443 میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی واحد های نیمه فعال استان خبر داد و گفت: طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی 60 درصد مشمول دریافت این تسهیلات خواهند بود.

صفائی بر لزوم استفاده از ظرفیت های اشتغال موجود در مناطق محروم و نقاطی که دارای نرخ بیکاری بالایی است تاکید کرد و گفت: ارایه برنامه هدفمند و مدون توسعه اشتغال می تواند منجر به جهش اشتغال و پیشرفت آن در مناطق محروم شود.

او بر برگزاری نشست هایی با دستگاه ها و تشکیل مستمر نشست های کارگروه اشتغال در شهرستان ها با به کار گیری تمام ظرفیت اجرایی و قانونی تاکید کرد و گفت: اعتبارت تخصیصی به بنگاه های نیمه فعال و تعطیل با توجه به یارانه در نظر گرفته توسط دولت، فرصتی است برای با تعامل با بانک ها تا اعتبارات لازم در زمان تعیین شده جذب شود.

صفائی در ادامه مراکز مشاوره شغلی و کاریابی ها را ظرفیت بزرگی برای توسعه اشتغال دانست و گفت: هدف ما از پی گیری مستمر به کارگیری نیروها از کاریابی و مشاوره شغلی تهیه آماری منسجم و مشخص از افراد به کار گمارده شده و همچنین توزیع عادلانه فرصت های شغلی در استان است. کاریابی ها به عنوان بخش خصوصی مورد حمایت دولت، نقش خود را در جامعه پر رنگ تر از گذشته کنند. این مراکز تلاش کنند تا متقاضیان جویای کار خود را بیش از گذشته به بخش های نیازمند نیروی کار معرفی کنند.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار