پدر علم کویرشناسی ایران تأکید کرد:
پروفسور کردوانی با تاکید بر اینکه طی ۵۰ سال آینده دیگر آب زیر زمینی در تهران وجود نخواهد داشت، با اشاره به اینکه سد کرج و لتیان به زودی پر می‌شوند، گفت: باید با لایروبی سدها مانع طغیان آنها شد.
کد خبر: ۳۲۰۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱ 30 October 2016
شورای حفاظت از منابع آب استان البرز با حضور استاندار البرز و پدر علم کویرشناسی برگزار شد.
سیدحمیدطهائی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان البرز که با حضور پرفسور پرویز کردوانی برگزار شد، گفت: درخواست ما به وزارت نیرو این بود که بخشی از منابع آبی سدها که به تهران انتقال پیدا می کند برای استفاده در بخش صنعت بازگردد.
در ادامه این جلسه پروفسور کردوانی با بیان اینکه منابع آبی به جهت فقدان ایستگاه‌ها، دقیق و مشخص نیست، اظهارکرد: از دهه ۴۰ حفر چاه های آب در کشور آغاز شد و رفته رفته جای قنات‌ها را گرفته است.
پدر علم کویرشناسی با اشاره به پیش بینی های علمی خود در خصوص مرگ دریاچه ارومیه، گفت: حاصل تحقیقات را در کتاب های خود پیش بینی کرده بودم.
وی با بیان اینکه بسیاری از طرح‌ها برای مقابله با خشکسالی تخیلی است و قابلیت اجرا ندارد، افزود: فقدان کوه‌ها در البرز مانع ایجاد و حفظ رطوبت و بارندگی می‌شود.
پروفسور کردوانی با اذعان به اینکه حتی امروز کشورهای پیشرفته از شیوه باروری ابرها استفاده نمی‌کنند، بیان کرد: سدها که عامل آب هستند عاملی کشنده هستند.
 وی با بیان اینکه بخاطر تهران هشت سال سد لتیان باز نشده است، گفت: اکنون این سد تبدیل به کانال شده است و این سدهای دیگر را تهدید می‌کند.
پدر علم کویرشناسی با اشاره به سه راهکار برای دیر تر پرشدن سدها در کشور، گفت: یکی از این راهکارها انجام عملیات آبخیزداری در بالا دست سدها است.
وی ایجاد سدهای رسوب گیر را دیگر راهکار در این زمنه دانست و گفت: شستشوی هیدرولیک در سدها صورت گیرد تا سدها پر نشود.
پروفسور کردوانی با تاکید بر اینکه طی ۵۰ سال آینده دیگر آب زیر زمینی در تهران وجود نخواهد داشت، با اشاره به اینکه سد کرج و لتیان به زودی پر می‌شوند، گفت: باید با لایروبی سدها مانع طغیان آنها شد.


اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
فقط یه راه وجود داره اونم اینه که واسه آب باران ترفندهایی اجرا بشه تا آبهای زیر زمینی کافی برای شرب داشته باشیم هیچ کاری یا اقدامی نیس که اونقدر دست رو دست میذارن دقیقه نود هم میگن خب حالا چیکار کنیم...
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار