سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه گفت: با یک برنامه تغذیه ای مناسب و درست هنگام افطار و سحر از مزایای جسمانی و معنوی ماه مبارک رمضان بهره مند شوید.
کد خبر: ۵۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷ 20 June 2015
 فریبا ملاجعفریافزود: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوی آن، بهره بردن از منافع جسمانی و روانی این ماه مبارک را درپی دارد. 

وی گفت: ماه مبارک رمضان امسال به دلیل مصادف شدن با روزهای گرم و طولانی تابستان دارای حساسیت و تحمل بیشتری است که با یک برنامه تغذیه ای درست هنگام افطار و سحر می توانیم بدون هیچ گونه مشکلی از مزایای آن بهره ببریم و به مشکلاتی مانند ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز دچار نشویم.

ملاجعفری افزود: رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحر می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع بدنی و تسهیل بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند.

وی گفت: برای اینکه هنگام روزه داری کمتر تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و نیزغذاهای پرچرب و پر نمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز شود. 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه افزود: بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیردندان استفاده کنید.

ملاجعفری افزود: سعی کنید در ماه رمضان میوه های آب دار و سبزی های بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

وی گفت: بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پررنگ استفاده کنید.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه خاطرنشان کرد که خوردن هشت تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر سبب می شود تا در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.

وی تاکید کرد: برای اینکه پس از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید، در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.

ملاجعفری خاطرنشان کرد: افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر و عسل باز کنید و از خوردن غذا و شیرینی های فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید، سعی کنید وعده های غذایی مانند پلو و خورش را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد و برای جلوگیری از بروز یبوست و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار