مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی یزد گفت: با توجه به افزایش تدریجی دمای هوا در فصل تابستان و ایجاد زمینه لازم برای رشد انواع میکروب در مواد پروتئینی، احتمال مسمومیت ناشی از فساد این مواد در افراد وجود دارد.
کد خبر: ۶۲۳۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶ 26 June 2018

 حمید پورمیرزایی افزود: با توجه به غنی بودن گوشت سفید و قرمز از مواد پروتئینی و انواع ویتامین ها، دمای داخل ماشین می تواند نقش انکوباتور را ایفا کند و گوشت را به درجه فساد برساند.
وی اظهار کرد: با توجه به فصل تابستان توصیه می شود ، مردم زمان خرید گوشت را در مرحله آخر تهیه نیازهای خود قرار دهند.
پورمیرزایی با اشاره به امکان فعالیت مراکز غیرمجاز که اقدام به عرضه فرآورده های خام دامی می کنند، تصریح کرد: با توجه به شرایط نامطلوب نگهداری فرآورده ها در این مراکز و نیز افراد دست فروش، شهروندان از خرید این نوع محصولات خودداری کنند.
پورمیرزایی از مردم خواست، هنگام تهیه مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری محصول در فروشگاه، تغییر ظاهر، طعم، رنگ و بوی ماده غذایی توجه کنند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار