کد خبر: ۸۱۱۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲ 05 January 2020
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزرشکی یاسوج، مدیر آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان لبنیات سنتی برای غلظت بخشیدن به شیرو قوام دهنده از نشاسته استفاده می کنند.
"امیر پیکر" افزود: به تمامی عرضه کنندگان لبنیات سنتی تذکر داده می‌شود از آنجایی که استفاده از نشاسته در شیر و لبنیات به منزله تقلب تلقی می شود از همه عرضه کنندگان شیر و لبنیات سنتی تقاضا داریم نسبت به استفاده و پیشنهاد استفاده آن به بقیه اکیداً خودداری کنند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه تشخیص این نوع تقلب در آزمایشگاه معاونت امکان پذیر است در صورت مشاهده از طریق مراجع قضایی با متقلبین برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار