معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر میانگین جمعیت تحت پوشش فاضلاب در کشور ۵۲ درصد است گفت: جمعیت تحت پوشش شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در استان ۷۶ درصد می‌باشد که این عدد ۲۰ درصد بیش از میانگین کشوری است.
کد خبر: ۱۰۱۵۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲ 11 December 2021
معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر میانگین جمعیت تحت پوشش فاضلاب در کشور ۵۲ درصد است گفت: جمعیت تحت پوشش شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در استان ۷۶ درصد می‌باشد که این عدد ۲۰ درصد بیش از میانگین کشوری است. 

به گزارش تابناک همدان، فرهاد بختیاری فر با بیان اینکه خوشبختانه طی سال‌های اخیر اقدامات ویژه و اثربخشی در حوزه ایجاد تاسیسات فاضلاب انجام شده است، عنوان کرد: خوشبختانه با مجموعه اقدامات متمرکز انجام شده و بر اساس برنامه‌ریزی‌های موجود، تا پایان سال جاری بیش از ۹۸ درصد حاشیه شهر همدان از خطوط و شبکه‌های جمع آوری فاضلاب برخوردار خواهند شد.

وی افزود: همچنین در حال حاضر ۹۸ درصد شهر همدان تحت پوشش شبکه‌های سنتی و مدرن جمع آوری فاضلاب قرار دارند.
بختیاری فر همچنین در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه تعداد از شهر‌های استان از سیستم جمع آوری فاضلاب برخوردارند گفت: در حال حاضر اعتباراتی به منظور ایجاد تاسیسات فاضلاب در دسترس است که بر همین اساس موافقت نامه‌هایی مبنی بر اجرای طرح فاضلاب در شهر‌های همدان، مریانج و جورقان وجود دارد.

 وی همچنین در خصوص مجموعه اقدامات انجام شده در شهر ملایر نیز توضیح داد: این شهر نیز از محل اعتبارات ملی دارای طرح ایجاد تاسیسات فاضلاب و تصفیه خانه می‌باشد و اقدامات اثربخشی در این خصوص انجام شده است.

وی افزود: همچنین در شهر بهار نیز موافقت نامه ایجاد تاسیسات فاضلاب وجود دارد ضمن اینکه از محل موافقتنامه مذکور ایجاد شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در دو شهر صالح آباد و لالجین نیز در دست انجام می‌باشد.

معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان در خصوص مجموعه اقدامات انجام شده در شهر کبودراهنگ نیز توضیح داد:موافقت نامه مربوط به ایجاد تاسیسات فاضلاب در این شهر نیزخاتمه یافته و هم اکنون بحث بهره برداری و نگهداری از شبکه‌ها ضمن اجرا و توسعه بخش باقی مانده شبکه از محل اعتبارات جاری و تبصره در دستور کار است.

وی افزود: همچنین طرح فاضلاب شهر تویسرکان در حال جذب اعتبار ملی است ضمن اینکه موافقتنامه این طرح در شهر رزن خاتمه یافته و در حال پرداخت دیون پیمانکاران هستیم.

فرهاد بختیاری فر افزود: طرح توسعه فاضلاب در شهر نهاوند نیز در قالب اعتبار ملی و با عنوان ایجاد شبکه‌های فاضلاب در چهار شهر دارای الویت در دست انجام است. ضمن اینکه در شهر فامینن هم از محل کمیسیون ماده ۲۳ اعتباراتی مصوب شده که البته پیش از جذب این اعتبار نیزخط انتقال فاضلاب در این شهر به اتمام رسید و زمین تصفیه خانه آن نیز تملک شد.

وی ادامه داد: در دیگر شهر‌های غیرمرکز نیز مطالعات ایجاد تاسیسات و شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در دست انجام می‌باشد ضمن اینکه مقدمات جذب اعتبارات از محل کمیسیون ماده ۲۳ نیز فراهم شده است.

بختیاری فر در خصوص اجرای پروژه‌های مرتبط با فاضلاب در روستا‌های استان نیز گفت: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به چند پروژه مهم در حال مطالعه، در دست انجام و یا خاتمه یافته اشاره کرد که برخی از این پروژه‌ها شامل؛ تصفیه خانه در حال ساخت روستا‌های یلفان و ابرو، اجرای خط انتقال فاضلاب در روستای چشین، انجام مطالعات در روستا‌های رودآور وجعفریه تویسرکان، حاجی آباد ملایر و روستا‌های بالادست و پایین دست سد اکباتان، اجرای ادامه خط انتقال روستا‌های محورامامزاده محسن و خط انتقال فاضلاب روستای تفریجان و سنگستان، اجرای بخشی از فاضلاب روستای حسن آباد، انجام مطالعات فاضلاب در روستا‌های یکن آباد، مهدی آباد و انصارالامام می‌باشند.

وی تصریح کرد: خدمت به مشترکین شهری و روستایی ضمن اجرای پروژه‌های مرتبط با فاضلاب را از تکالیف خود می‌دانیم.
 
منبع: روابط عمومی آبفای استان همدان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار