معاون آموزش و پرورش استان کرمانشاه :
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: ۱۵ هزار بی‌سواد و کم‌سواد کرمانشاهی امسال تحت آموزش‌های نهضت سوادآموزی باسواد می‌شوند.
کد خبر: ۲۷۳۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲ 07 August 2016
به گزراش تابناک به نقل از تسنیم؛محمدرضا بسامی  از ابلاغ سهمیه 15 هزار نفری برای باسواد کردن افراد بی‌سواد و کم‌سواد در استان کرمانشاه برای امسال خبر داد و اظهار داشت: این سهمیه که هر ساله از سوی سازمان نهضت سوادآموزی کشور به استان‌ها ابلاغ می‌شود برای استان کرمانشاه 15 هزار نفر تعیین شده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون 4650 نفر از حجم ابلاغی در شهرستان‌ها و نواحی تحت پوشش سواد‌آموزی قرار گرفته‌اند، گفت: این تعداد معادل 31 درصد از حجم ابلاغی در امسال است و امید داریم که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان آذر ماه کل حجم ابلاغی استان محقق شود.
بسامی با اشاره به اولویت‌های معاونت نهضت سوادآموزی در سال 95 در جهت ریشه‌کنی بی‌سوادی و با سواد کردن بی‌سوادان و کم‌سوادان عنوان کرد: توسعه و تقویت مشارکت با وزارت کار و رفاه اجتماعی برای اجرای سواد‌آموزی کارگران، اصناف و توسعه و ارتقای توانمندی‌های منابع انسانی با اجرای دوره‌های کوتاه‌مدت، کارگاه‌ها، نشست‌های علمی و تخصصی از اولویت‌های معاونت سواد‌آموزی است.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت کارکنان، معلمان رسمی، مدیران، معاونان کارکنان رسمی سایر دستگاه‌های اجرایی، مؤسسات، نهادهای عمومی و غیردولتی برای اجرای مصوبه 737 شورای عالی انقلاب فرهنگی ضرورت اساسی دارد، گفت: از برنامه‌های اساسی دیگر این معاونت توسعه، تبلیغ و ترویج سواد‌آموزی با استفاده از رسانه‌های ارتباط جمعی موجود در محل، اجرای طرح سنجش و پایش کیفیت و اثر بخشی سواد، اجرای برنامه‌های الگوی پایش سواد است.
بسامی با اشاره به اینکه این معاونت برنامه‌ریزی‌های خاصی جهت آماده‌سازی بسترهای لازم برای انجام فعالیت‌های مربوط به حوزه سواد‌آموزی دارد، بیان کرد: آموزش اولیای بی‌سواد در مدارس، باسواد کردن افراد جامانده از تحصیل در سنین 10 تا 20 ساله، پیگیری و نظارت بر تحقق اهداف کمی، فعالیت‌های دوره‌های سواد‌آموزی، انتقال و تحکیم بر اساس اهداف کلی پیش‌بینی شده در برنامه ششم توسعه در برنامه‌ریزی‌های معاونت استان است.
وی توسعه مشارکت‌های بین بخشی، اجرای تفاهم‎‌نامه‌هایی با دستگاه‌ها و نهادها، شناسایی و سازماندهی و حمایت از تشکل‌ها و مؤسسات مردم نهاد فعال در زمینه آموزش کودکان بی‌سواد در معرض آسیب‌های اجتماعی را ضروری دانست و اظهار کرد: دستگاه‌های مشارکت پذیر، معلمان، آموزش دهندگان، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی می‌توانند با کمک به معاونت نهضت سواد‌آموزی در راستای تسریع و تسهیل روند مربوط به فعالیت‌های این حوزه کمک کنند.
بسامی با اشاره به ضرورت حمایت‌های شورای پشتیانی برای بهبود کیفیت آموزش و انسداد مبادی بی‌سوادی در استان کرمانشاه گفت: این معاونت در نظر دارد با در نظر گرفتن سیاست‌های سال 95، بهره‌گیری از ظرفیت‌ شهرستان‌ها، عملکرد سال گذشته، بی‌سوادان شناسایی شده، اولیای بی‌سواد باقیمانده و بهره‌گیری از ظرفیت شورای پشتیانی سواد‌آموزی نسبت به پیگیری و تحت آموزش قرار دادن حجم ابلاغی اقدام کند.
منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار