معضلات و مشکلات جمع‌آوری زباله شهر کهک با راه‌اندازی ایستگاه جمع‌آوری زباله برطرف می‌شود.
کد خبر: ۳۲۴۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵ 06 November 2016
به گزارش تابناک قم، شهردار کهک گفت: سایت دفن زباله فعلی شهر کهک (حسن‌آباد) با جانمایی غیراصولی در ورودی و مجاور شهر واقع شده که این مسأله به دلیل نبود ملاحظات زیست‌محیطی موجب مشکلاتی شده است.

علیرضا پوررستم افزود: آلودگی هوا و محیط زیست، بوی نامطبوع، آلودگی آب‌های زیرزمینی با شیرابه زباله‌ها، جلوه نازیبای شهر، پراکنده شدن زباله‌ها در منطقه مسکن مهر، تجمع و افزایش سگ‌های ولگرد و بوی نامطبوع آن تا داخل شهر کهک شده است.

وی ادامه داد: این موارد از جمله خواسته‌های اهالی این شهر است که نیاز به رسیدگی دارد.

شهری که به گفته شهردار کهک حدود ۵ هزار نفر جمعیت دارد و به عنوان یکی از مناطق خوش آب و هوای استان کانون توجه مردم استان و گردشگران خارج از استان است.

شهردار کهک اظهار کرد: در حال حاضر بر اساس پیگیری‌های به عمل آمده در تدارک راه‌اندازی ایستگاه جمع‌آوری زباله در شهر کهک هستیم تا در قالب این ایستگاه زباله‌های مردم جمع‌آوری و در طول هفته 2 مرتبه به سایت زباله استان (البرز) تحویل داده شود.

پوررستم گفت: بر اساس مطالعاتی که در گذشته انجام شده بود جایی برای دفن و بازیافت زباله در شهر کهک وجود ندارد. همین موضوع سبب شده مردم زباله‌های خود را در منطقه‌ای حوالی جاده «ونارچ»، که مناسب نیست، دفن کنند یا آتش بزنند که این اقدام مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.

شهردار کهک با بیان این‌که زمین فعلی که در حال حاضر محل دفن زباله‌های شهر است در گذشته با هماهنگی منابع طبیعی برای این منظور انتخاب و جانمایی شده، اضافه کرد: این موضوع موجب شده بوی نامطبوع و پراکندگی زباله‌ها سبب بروز مشکلاتی برای مردم شود.

وی ادامه داد: در جلسه‌های متعدد با فرمانداری تأکید کردیم به دلیل بعد گردشگری منطقه کهک جمع‌آوری زباله در شهر اقدام مناسبی نیست و در این شهر فضایی هم برای دفن زباله وجود ندارد از همین رو پیشنهاد دادیم زباله‌ها را در ایستگاهی جمع‌آوری و به سایت زباله قم تحویل دهیم که این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت.

پوررستم اظهار کرد: روزانه ۸ تن زباله در شهر کهک تولید می‌شود که در حال حاضر به صورت سنتی و غیربهداشتی دفن یا سوزانده می‌شود و این اقدام اشتباه است.

شهردار کهک با اشاره به این‌که حجم و تنوع کم زباله‌های شهر کهک سبب شده برای هیچ شرکت بازیافت یا تفکیک صرفه اقتصادی نداشته باشد گفت: هرچه جامعه شهری‌تر می‌شود ترکیب زباله‌ها برای بازیافت و تفکیک به صرفه‌تر است.

وی با بیان این‌که در مرحله طراحی ایستگاه زباله شهر کهک هستیم افزود: این ایستگاه تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد وامیدواریم با این اقدام مشکل مردم برطرف شود.

پوررستم با تأکید بر لزوم همکاری مردم در اجرای این طرح گفت: شهرداری زباله‌های شهر و دهیاری‌ها زباله‌های روستا‌ها را جمع‌آوری می‌کنند اما این‌که مردم در این مسیر چه میزان همکاری داشته باشند عاملی است که می‌تواند به رفع مشکل یا ادامه‌دار شدن آن کمک کند.

منبع: همشهری
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار