معاون استاندار تهران مطرح کرد؛

آینده کشور بر دوش پژوهشگران جوان بنا می‌شود

گروه استان‌ها - معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری با تأکید بر اینکه آینده ایران به میزان پژوهش‌محوری و توان علمی نسل جوان وابسته است، پژوهش را اصلی‌ترین موتور تحول در آموزش و پرورش دانست و گفت: دانش‌آموزان باید از محفوظات عبور کرده و با روحیه پرسشگری، تجربه‌محوری و تولید دانش وارد عرصه آینده‌سازی کشور شوند.
کد خبر: ۱۲۱۲۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸ 07 December 2025

آینده کشور بر دوش پژوهشگران جوان بنا می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران «بیژن سلیمان‌پور» معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز پژوهش و رونمایی از دستاوردهای پژوهشی مدارس ناحیه ۲ ری با گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار کرد: اعتبار، آرامش و امنیت امروز را مدیون خون پاک شهدا هستیم و در برابر مقام والای آنان ادای احترام می‌کنیم.

وی همچنین با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، این مناسبت را فرصتی برای بازخوانی الگوی فاطمی در تربیت انسان‌های مؤمن و مسئولیت‌پذیر دانست.

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری با اشاره به نقش مدارس در تربیت نسل آینده گفت: مدرسه محیطی سرشار از معنویت، دانایی و خردورزی است؛ فضایی که باید انسان را از تلاطم‌های بیرونی جدا کرده و به سوی تفکر و رشد هدایت کند.

سلیمان پور پژوهش را عامل کلیدی تحول در آموزش عنوان کرد و افزود: پژوهش یعنی پرسشگری، فرضیه‌سازی و رسیدن به پاسخ. امروز باید از حفظیات صرف عبور کنیم و دانش‌آموز را به سمت تجربه، مشاهده و تحلیل سوق دهیم. آینده کشور بر دوش پژوهشگران جوانی است که از همین کلاس‌های درس پا به میدان علم می‌گذارند.

وی با اشاره به فشار قدرت‌های سلطه‌گر برای جلوگیری از پیشرفت علمی کشورهای مستقل تصریح کرد: با وجود این فشارها، جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر انقلاب و ظرفیت بومی توانسته پایه‌های دانش و فناوری را در کشور ایجاد کند. دستاوردهای دفاعی و علمی امروز حاصل تلاش دانشمندان ایرانی و اتکا به توان داخلی است.

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری با یادآوری خدمات شهید تهرانی‌مقدم در پیشبرد توان دفاعی کشور بیان کرد: شهیدانی از جنس تهرانی‌مقدم با پژوهش و پشتکار علمی توانستند خطوط جدیدی از قدرت دفاعی ایران را ایجاد کنند. هرجا پژوهش پررنگ بوده، دشمن عقب‌نشینی کرده است.

سلیمان پور  در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به دانش‌آموزان گفت: علم زمانی ماندگار می‌شود که آن را تجربه کنید. اگر در کلاس گفته می‌شود گیاه به نور نیاز دارد، فقط حفظ نکنید؛ تجربه کنید و نتیجه را بسنجید.

وی همچنین پیشرفت‌های ایران در حوزه تولید دارو را نمونه‌ای روشن از توان پژوهشی کشور دانست و افزود: امروز ایران قادر به تولید بخش عمده داروهای تخصصی است؛ در حالی که ابتدای انقلاب تنها یک داروی عمومی تولید می‌شد. این پیشرفت‌ها نتیجه پژوهش، خودباوری و اعتماد به متخصصان داخلی است.

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری در پایان با تقدیر از مدیران، معلمان و دانش‌آموزان پژوهشگر گفت: نسل جوان سرمایه واقعی آینده ایران است و امیدواریم دانش‌آموزان امروز، پژوهشگران برجسته فردای کشور باشند.

انتهای پیام /

آخرین اخبار