فرمانده انتظامی شهرستان ری خبرداد؛

دستگیری سارق و مالخر حرفه‌ای در شهر ری

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک سارق و مالخر حرفه‌ای اموال مسروقه در سطح شهرستان ری و مناطق همجوار خبر داد و گفت: متهم به بیش از ۱۵ فقره خرید اموال مسروقه اعتراف کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۳۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳ 11 December 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، سرهنگ «حسین مافی» روز پنجشنبه در تشریح جزئیات خبر اظهار کرد : پیگیری پرونده سارق و مالخر حرفه‌ای که در شهرستان ری فعالیت می‌کرد، از هجدهم آذر ماه آغاز شد و تیم عملیات کلانتری ۱۳۱ موفق به شناسایی هویت و مشخصات وی شد.

وی افزود: با تلاش شبانه‌روزی، اقدامات اطلاعاتی و بررسی مسیرهای مواصلاتی، مخفیگاه متهم در شهرستان ری و مناطق همجوار شناسایی شد و پس از هماهنگی با مراجع قضایی، تیم عملیات کلانتری ۱۳۱ به محل اعزام شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به اجرای یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه تاکید کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، ۱۰ دستگاه پنل ضبط، ۳ دستگاه دریل، یک دستگاه هیلتی و ۵ دستگاه ضبط خودرو مسروقه کشف شد که همراه متهم به کلانتری منتقل شد.

وی ادامه داد: متهم ۳۰ ساله و سابقه‌دار به بزه انتسابی و خرید اموال مسروقه اعتراف کرده و جهت تحقیقات تکمیلی به پلیس آگاهی منتقل شد.

سرهنگ مافی در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس شهرستان ری گفت: پلیس طبق قانون و با قاطعیت با مالخران اموال مسروقه برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام /

آخرین اخبار