شهردار فرون آباد خبر داد؛

ساخت آرامستان فرون‌آباد پاکدشت آغاز شد

گروه استان‌ها - شهردار فرون‌آباد با اعلام آغاز عملیات اجرایی احداث آرامستان این شهر گفت: این پروژه با تصویب در مراجع استانی و با اعتباری بیش از ۱۳۷ میلیارد ریال در زمینی ۹ هکتاری وارد فاز اجرا شده است.
کد خبر: ۱۲۱۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳ 07 December 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «محمدعلی عسگری‌فرد» شهردار فرون‌آباد پاکدشت، یک‌شنبه شب در جمع خبرنگاران از آغاز عملیات اجرایی احداث آرامستان جدید این شهر خبر داد و اظهار کرد: اجرای این پروژه، یکی از مطالبات اساسی و چندساله شهروندان بود که با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر به نتیجه رسید.

وی با اشاره به روند قانونی و فنی این پروژه افزود: طرح احداث آرامستان پس از بررسی و تصویب در کارگروه امور زیربنایی استانداری تهران و سپس تأیید در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، به مرحله انتخاب پیمانکار رسید و امروز رسماً وارد فاز اجرایی شده است.

شهردار فرون آباد پاکدشت، نبود آرامستان را یکی از چالش‌های مهم شهر در سال‌های گذشته دانست و ادامه داد: به دلیل نبود فضای مناسب برای تدفین، خانواده‌های داغدار ناچار بودند برای انجام امور مربوط به آرامستان به شهرهای اطراف مراجعه کنند و این موضوع در کنار اندوه فقدان عزیزان، مشکلات مضاعفی برای آنان ایجاد می‌کرد. اجرای این پروژه با هدف رفع این نیاز مهم و ایجاد زیرساختی ضروری برای جمعیت رو به رشد شهر انجام می‌شود.

وی وسعت این پروژه را ۹ هکتار اعلام کرد و یادآور شد: فاز نخست پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۳۷ میلیارد ریال آغاز شده و شامل عملیات دیوارکشی محوطه آرامستان است. پس از تکمیل این مرحله، سایر بخش‌ها طبق برنامه‌ زمان‌بندی اجرا خواهد شد.

شهردار فرون آباد پاکدشت درباره جزئیات طرح توضیح داد: پروژه آرامستان فرون‌آباد شامل احداث ورودی و سردرب اصلی، تسطیح و زیرسازی معابر داخلی، جدول‌گذاری و اجرای کف‌پوش، محوطه‌سازی، ایجاد فضاهای سبز و پیاده‌راه، ساخت پارکینگ‌های عمومی، احداث سایت اداری، اماکن تجاری خدماتی، غسالخانه و سردخانه، نمازخانه و سرویس‌های بهداشتی است.

وی اجرای این پروژه را بخشی از برنامه‌های زیرساختی مدیریت شهری دانست و تأکید کرد: با تکمیل آرامستان، یکی از مهم‌ترین نیازهای شهر رفع خواهد شد و فرون‌آباد به مجموعه‌ای استاندارد و مجهز برای ارائه خدمات مرتبط با آرامستان دست خواهد یافت.

علی عسگری‌فرد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع و درخواست‌های مکرر مردم، شهرداری فرون‌آباد تلاش می‌کند عملیات اجرایی بدون وقفه و طبق زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده ادامه پیدا کند تا هرچه سریع‌تر امکان بهره‌برداری از این مجموعه فراهم شود.

انتهای پیام /

آخرین اخبار